Locuri de muncă- Peste OCEAN

Locuri de muncă-Peste ocean

OFERTA FIRMELOR ROMÂNE

Program "RIGJOBS"
RIGJOBS
Work Offshore
Mii de locuri de muncă în industria petrolieră! Aplica online de azi!
Bună dimineaţa.
Bine ati venit la internaţionale, industria largă, recunoscută oficial ghid numai pentru terenuri şi ocuparea forţei de muncă foraj offshore de petrol.
informatii si serviciile noastre au ajutat mulţi oameni a lua un loc de muncă pe o platformă de petrol offshore.
În căutarea unui loc de muncă pe un offshore sau RIG teren?
Nou începător sau cu experienţă.
Nu ştiu de unde să încep?
Luptă pentru a găsi locuri de muncă şi departamentele cu contacte solide?
Ştiţi care sunt companiile ce angajează chiar acum?
Ştiţi care sunt companiile ce angajează începători?
Aţi obosit punându-vă CV-ul pe site-uri vechi de locuri de muncă situaţie în care CV-ul este rar văzut?
Noi vă putem ajuta:
Utilizarea sistemului nostru este singura modalitate de a garanta faptul că fiecare angajator va fi capabil să citească CV-ul. Atenţie: Mulţi nu va fi capabil să-l citesc, dacă va trimite în orice alt format! (Inclusiv MS Word, nici un fişier ataşat, pdf etc.)

Companiile petroliere Căutarea CV-uri in fiecare zi. ATENŢIE Completaţi-vă CV jos.

Industria petrolului este un angajator masiv la nivel mondial. Salariile sunt adesea foarte ridicate.
Există mai multe tipuri diferite de locuri de muncă. Cele mai frecvente sunt disponibile la link-urile de dreapta.
Tipuri de locuri de muncă Lista:
-1) Entry Level locuri de muncă
Această pagină afişează poziţii disponibile în cazul în care este posibil pentru a obţine un loc de muncă fără experienţă anterioară în larg. Având experienţa anterioară în larg va face, de obicei, găsirea unui loc de muncă mult mai uşor.
Unele locuri de muncă necesită competenţe şi calificări, după caz. De exemplu, pentru a obţine un loc de muncă ca un sudor amator va trebui să fie calificaţi şi un sudor calificat.

-Întreţinere docher (47.000 dolari); taxele principale includ întreţinerea generală şi de curăţare a suprafaţă a punţii de dispozitiv. De asemenea, pictura.

-Docher (54.500 dolari); Principalele atribuţii includ directoare macara ca sarcinile sunt mutate despre punte, furnizarea de echipamente la etajul foraj aşa cum a solicitat şi păstrarea punte de pipă şi puntea principalele domenii curat şi îngrijit. va sprijini, de asemenea, Roughnecks pe podea foraj atunci când este necesar. Acest lucru se întâmplă de obicei, doar atunci când Roughnecks sunt prea ocupat pentru a obţine o pauza de masă. Docher va primi masă, apoi du-te la podea exerciţiu care să permită o Roughneck pentru a obţine pauza de masă. Apoi, fiecare swap Roughneck până când toată lumea a mâncat. Roustabouts sunt adesea membri ai partidului targă.

-Sudor (62.000 dolari); două tipuri, în primul rând este sudori dispozitiv. Ele sunt permanent pe o platformă şi să efectueze toate reparaţiile zi la zi şi construirea de noi metalice. Ele sunt mereu ocupat. Atunci când există un proiect mare de multe ori o echipă de sudori sunt angajaţi pentru a termina treaba mai repede. Tipii ăştia trece de la dispozitiv la dispozitiv de compania lor ori de câte ori are un contract.

-Scaffolders (57,500 dolari), nu sunt legat de nici o platformă. Ei merg la instalaţii diferite, în funcţie de locul în care compania lor are de lucru.

-Operator radio (62,000 dolari); Probabil cel mai simplu de locuri de muncă din lume. Bun bani dacă puteţi să-l suport. Adu-o multime cărţi. Cu toate acestea, este un loc de muncă vitală.

-Medic (69 mii dolari); Acestea sunt rareori medici, dar au un nivel ridicat de pregătire medicală. Unele sunt asistente medicale anterioare. Pe unele platforme mai mici au dubla ca un Rig de siguranţă şi formare profesională Coordonator (RSTC). Acestea sunt responsabile pentru întreţinerea infirmerie şi stocurile medicale. Emiterea medicamente ca un farmacist. Cele mai multe platforme acum efectuează controale medicale pe toţi angajaţii la fiecare şase luni sau aşa. Păstrarea ţinută dosarele medicale. Amator de asemenea, a desemnat aiders prima dată în fiecare echipaj.

-Rig de siguranţă şi formare Coordonator (RSTC) (80.000 dolari); Unii spun, acesta este un loc de muncă bine plătit pentru suma de muncă implicate. Există o mulţime de responsabilitate. Un loc de muncă pentru cineva care este un bun comunicator, bune aptitudini organizaţionale şi de calculator. Veti avea nevoie, de asemenea, cunoaşterea deplină a legilor privind siguranţa în larg şi politicile companiei.

-inginer de namol (72,500 dolari), este responsabil de fluide de foraj utilizate. S / el va avea probabil o diplomă în chimie şi va avea o bună cunoaştere a procedurilor de foraj.

-Materiale barbat / femeie (magazioner / femeie) (59.000 dolari); Responsabil pentru intretinerea de magazine şi a materialului prin care se dispune şi de a primi. Trebuie să fie calculator ştiinţă de carte. Un dezavantaj al acestui loc de muncă confortabil este că pe platformele mai mici, cu o singură persoană magazin acestea, uneori, trebuie să te ridici la orice oră pentru a verifica încărcătura să iasă de pe barca.

-Pictor(vopsitor,zugrav) (57.500 dolari); Având în vedere activitatea sa de inginer de barje, pictorul este responsabil pentru programul de pictura dispozitiv. Ca Forth Road Bridge este un loc de muncă se încheie niciodată. Deseori, lucru la inaltime, cu schele ham de siguranţă şi / sau coşul de lucru arborat de către macara. De obicei, schele construieşte propria lui. Pot avea un asistent, mai ales dacă dispozitivul nu are o echipa de întreţinere docher.

-2) Deck Crew(Echipajul de punte)
-Întreţinere docher (47.000 dolari); taxele principale includ întreţinerea generală şi de curăţare a suprafaţă a punţii de dispozitiv. De asemenea, pictura.

-Întreţinere Forman (59.000 dolari); roustabouts responsabil Lucrări de întreţinere.

-Docher (54.500 dolari); Principalele atribuţii includ directoare macara ca sarcinile sunt mutate despre punte, furnizarea de echipamente la etajul foraj aşa cum a solicitat şi păstrarea punte de pipă şi puntea principalele domenii curat şi îngrijit. va sprijini, de asemenea, Roughnecks pe podea foraj atunci când este necesar. Acest lucru se întâmplă de obicei, doar atunci când Roughnecks sunt prea ocupat pentru a obţine o pauza de masă. Docher va primi masă, apoi du-te la podea exerciţiu care să permită o Roughneck pentru a obţine pauza de masă. Apoi, fiecare Roughneck swops până când toată lumea a mâncat. Roustabouts sunt adesea membri ai partidului streacher.

-Asistent Crane Operator (59.000 dolari); este un docher experimentat care se află, de asemenea, calificate pentru a acţiona macarale şi vor fi deseori în următoarea linie pentru promovarea la Crane operator, atunci când apare o poziţie.

-operator de macara (69.500 dolari); este responsabil pentru toate operaţiunile macara pe dispozitivul de încercare şi de la barci de aprovizionare. El este supraveghetor la asistentul său şi Roustabouts.

-3) Masina de gaurit echipajului
-Roughneck (59,000 dolari), lucrări pe podea rig intr-o echipa de trei şi este responsabil pentru funcţionarea echipamentelor şi utilajelor ca necesare funcţionării special se efectuează în acel moment de sondor. timp de foraj, unul Roughneck este prezentă în sala de noroi proces în orice moment. El ia greutăţi noroi şi asigură vibratoare şi alte maşini funcţionează corespunzător.

-Pumpman (Asistent Derrickman) (60.500 dolari); Asistent Derrickman în sala de pompa de noroi. Lucrări pe podea ca un exerciţiu de Roughneck atunci când este necesar.

-Derrickman (65.000 dolari); este responsabil pentru întreţinerea şi buna funcţionare a pompelor de noroi şi noroi exploataţie gropi, printre alte maşini în sala de pompa de noroi. asistă, de asemenea Roughnecks atunci când foarte ocupat pe podea de găurit şi nu este necesară în sala de pompa.

-Asistent sondor (72,500 dolari); are mai multe sarcini la cele mai efectua variază în funcţie de operaţiunea de foraj special realizate la timp. El este supraveghetor direct pentru Derrickman, Pumpman şi Roughnecks.

-Sondor (86 mii dolari), are un nivel ridicat de responsabilitate, şi este responsabil de tot ce se intampla si pe deasupra podelei dispozitiv. El este omul care opereaza efectiv echipamente de foraj, ceea ce face gaură în fundul mării. Care este motivul pentru care dispozitivul este acolo, în primul rând.

-4) Catering(Echipajului de catering)
Avem o cerinţă de urgenţă pentru personalul de catering. rugăm să vă înregistraţi CV-ul.

-Steward / SSE (45,000 dolari); sprijinirea în bucătărie, curăţaţi de cazare şi de a face masina de spalat.

-Cook(Bucătar) (59.000 dolari)

-Noaptea brutar (59,000 dolari)

-seful Camp (63.500 dolari); este responsabil de departamentul de catering. Cele de mai sus nu te ca asistenţă de mult ca acestea vor fi utilizate în restaurante, hoteluri sau forţele. Ele sunt de aşteptat să facă mai mult de până etc curăţenie decât de obicei.

-5( Camera de comandă a personalului
-Inginer barja (89.000 dolari) este responsabil de operaţiuni de camera de control sa în urmatoarea comanda este;

-Control Room Operator (CRO) (65,000 dolari) , urmat de către personalul de nivel de intrare;

-Asistent CRO (Acro) (59.000 dolari) marinarilor certificat din capabil să stăpânească marinarilor sunt printre marinarilor multe pe oilrigs, ca urmare a legislaţiei de foraj definirea anumitor nave. În camera de control de semi-submersibile de stabilitate a platformei este controlată. transferuri de lichid ca şi de apă dulce, motorină din barci de aprovizionare la rezervoarele de stocare, dispozitiv de aici sunt, de asemenea controlat. Este, de asemenea, zona de control atunci când nava este în mişcare de locaţie.

-6) Departamentul electrice
-Electrician($65,000)

-Tehnician electronice (74.000 dolari)

-Electrician şef (83,000 dolari)

-Întreţinere Datelor (electrice) (87,500 dolari)

Toate cele de mai sus sunt responsabile pentru întreţinerea şi repararea tuturor echipamentelor electrice de la bordul platformă, dreptul de jos pentru a schimba becuri.
Pe acestea le pot avea ocazia să lucreze mai mult decât în mod normal 12 schimbare oră. Ele pot fi numite în orice moment în timpul lor în afara de a stabili o problemă majoră. Acest lucru este rar.
Acolo va fi ori atunci când acestea vor trebui să lucreze la înălţime.
Într-un coş de lucru, arborat cu macaraua sau pe calea aerului troliu.
Ocazional, ele pot să nu o centură de echitatie (ham) si sa arborat de troliu de aer.

-7) Rig Management
-Toolpusher (108.000 dolari); lucrează în birouri foraj şi podeaua dispozitiv. El are de asemenea responsabilităţi pe puntea principală. El este, de obicei, un sondor experimentat.

-Offshore de instalare Manager (OIM) (110 mii dolari); a lucrat de multe ori drumul până prin rândurile echipajului de foraj. El este responsabil de ansamblu a dispozitivului. Prin urmare, uneori numit "Man in Charge" (CMI).

-Compania om / femeie (160.000 dolari); este angajat la companiile petroliere reprezentative bord. El nu este angajat de compania de foraj de exploatare de dispozitiv. Pe o platformă de foraj de un angajat al companiei de petrol lucrează cu compania de foraj să supravegheze interesele sale, ajutând strategia pentru foraj bine.

-8) Mecanice Detp.( Departamentul mecanice)
-Vatman (57.500 dolari)

-Asistent mecanic (65 mii dolari)

-Mecanic (72.000 dolari)

-Şeful mecanic (80.000 dolari)

Întreţinere Datelor (mecanice) (87,500 dolari)

Toate cele de mai sus sunt responsabile pentru întreţinerea şi repararea generatoare diesel şi toate celelalte operaţiuni mecanice pe dispozitivul de încercare, inclusiv echipamente de podea dispozitiv. Ei efectua întreţinerea periodică pe fiecare maşină pe dispozitiv.
Pe acestea le pot avea ocazia să lucreze mai mult decât în mod normal 12 schimbare oră. Ele pot fi numite în orice moment în timpul lor în afara de a stabili o problemă majoră. Acest lucru este rar.
Acolo va fi ori atunci când acestea vor trebui să lucreze la înălţime. Într-un coş de lucru, arborat cu macaraua sau pe calea aerului troliu. Ocazional, ele pot să nu o centură de echitatie (ham) si sa arborat de troliu de aer.

-9) Submarine
Departamentul de submarine
-Asistent Inginer submarine (65.000 dolari); poate fi, uneori, promovat de la Roughnecks. Mai mult, de obicei dintr-un fond mecanice.

-Inginer submarine (86.000 dolari); este responsabil pentru unitatea de Blow out Preventer şi sistemul de compensare mişcare dispozitivului, printre alte atribuţii.

-10) Alţii
-Sudor (62.000 dolari); două tipuri, în primul rând este sudori dispozitiv. Acestea sunt permantly pe o platformă şi să efectueze toate reparaţiile zi la zi şi construirea de noi metalice. Ele sunt mereu ocupat. Atunci când există un proiect mare de multe ori o echipă de sudori sunt angajaţi pentru a termina treaba mai repede. Tipii ăştia trece de la dispozitiv la dispozitiv de compania lor ori de câte ori are un contract.

-Scaffolders (57,500 dolari), nu sunt legat de nici o platformă. Ei merg la instalaţii diferite, în funcţie de locul în care compania lor are de lucru.

-Operator radio (62,000 dolari); Probabil cel mai simplu de locuri de muncă din lume. Bun bani dacă puteţi să-l suport. Adu-o multime cărţi. Cu toate acestea, este un loc de muncă vitală.

-Medic (69 mii dolari); Acestea sunt rareori medici, dar au un nivel ridicat de pregătire medicală. Unele sunt asistente medicale anterioare. Pe unele platforme mai mici au dubla ca un Rig de siguranţă şi formare profesională Coordonator (RSTC). Acestea sunt responsabile pentru întreţinerea infirmerie şi stocurile medicale. Emiterea medicamente ca o pharmicist. Cele mai multe platforme acum efectuează controale medicale pe toţi angajaţii la fiecare şase luni sau aşa. Păstrarea ţinută dosarele medicale. Amator de asemenea, a desemnat aiders prima dată în fiecare echipaj.

-Rig de siguranţă şi formare Coordonator (RSTC) (80.000 dolari); Unii spun, acesta este un loc de muncă bine plătit pentru suma de muncă implicate. Există o mulţime de responsabilitate. Un loc de muncă pentru cineva care este un comunicator bine, bine aptitudini organizaţionale şi de calculator. Veti avea nevoie, de asemenea, cunoaşterea deplină a legilor privind siguranţa în larg şi politicile companiei.

-inginer de namol (72,500 dolari), este responsabil de fluide de foraj utilizate. S / el va avea probabil o diplomă în chimie şi va avea o bună cunoaştere a procedurilor de foraj.

-Materiale barbat / femeie (magazioner / femeie) (59.000 dolari); Responsabil pentru intretinerea de magazine şi a materialului prin care se dispune şi de a primi. Trebuie să fie calculator litterate. Un dezavantaj al acestui loc de muncă confortabil este că pe platformele mai mici, cu un singur storeperson uneori trebuie să te ridici la orice oră pentru a verifica mărfurile să iasă de pe barca.

-Painter(Pictor,Zugrav,Vopsitor,Barbetă) (57.500 dolari); Având în vedere activitatea sa de inginer de barje, pictorul este responsabil pentru programul de pictura dispozitiv. Ca Forth Road Bridge este un loc de muncă se încheie niciodată. Deseori, lucru la inaltime, cu schele ham de siguranţă şi / sau coşul de lucru arborat de către macara. De obicei, schele construieşte propria lui. Pot avea un asistent, mai ales dacă dispozitivul nu are o echipa de întreţinere docher.

Program "HOMEJOB"
http://cf3c45yn037-3m2dwgo7ya2l4k.hop.clickbank.net/ Click Here!

Program "CRUISEJOBS"
Click Here!

Program de Afiliere: pentru a promova produsele "JOBINTHESU" Click Here!

Program pentru a promova produsele "GOVLINK" Click Here!

http://www.govjobs.ca/?hop=ilovita
Click Here!

ClickBank vă plăteşte 50%, atunci când vinde produsul GOVLINK lui. Să adreseze un client trimite-le la acest nume de domeniu: Work Canada Jobs(Posturi de lucru Canada)
Looking for a job in Canada? Let us help get you placed!(Cauti un loc de muncă în Canada? Să te ajutam sa fi plasat!

Work Canada Jobs(Posturi de lucru Canada)-Click Here!

http://canada.santifjobs.com/?gclid=CO2_8KWawKMCFQ8gZwodyGl-dw

British Columbia Jobs(Locuri de muncă British Columbia)
Full-time jobs in British Columbia directly from employers' websites!(locuri de muncă cu normă întreagă din British Columbia direct din site-urile angajatorilor!)

British Columbia Jobs(Locuri de muncă British Columbia)-Click Here!

http://www.eluta.ca/search?sort=post&q=&l=British+Columbia

Immigration Visa Canada(Imigrare Visa Canada)
Work Visa, Family Visa, Travel Visa Business Visa, Study & Holiday Visa(Locul de Muncă Visa, Visa Familii, turism Visa Business Visa, Visa Studiul & vacanţă)
CANADIAN VISA ELIGIBILITATE EVALUAREA
Trăiască şi să muncească în România
Guvernul canadian a introdus numeroase programe de migraţie pentru a atrage muncitori calificaţi / profesionisti pentru a face angajările de la intrarea la nivel de senior positions.Peste 100000 de locuri de muncă anunţate în fiecare săptămână!
Mai multe informaţii despre locul de muncă a vizelor pentru Canada
Mă calific pentru o viza de lucru
Fotmular gratuit canadian Visa Eligibilitatea Evaluarea este conceput pentru a determina imediat dacă sunteţi eligibil pentru a aplica pentru un canadian Calificate de munca Visa.

Immigration Visa Canada(Imigrare Visa Canada)-Click Here!

Centrul de locuri de muncă - JMACBine aţi venit la Centrul de acces de locuri de muncă de piaţă sau JMAC. Suntem un serviciu de lider la nivel national pentru profesionişti, manageri şi directori la nivel mondial, oamenii în căutare de cea mai bună oportunitate de cariera. JMAC oferă toate deschiderile, conduce şi contacte toată lumea trebuie să fie luate în considerare la angajatorii mici, firme de creştere şi 1000 de companii din topul Fortune.

JMAC atrage profesionişti şi directori din aproape fiecare industrie şi ţară din lume.

Openings at $75K to $500K+

Openings at $75K to $500K+

Openings at $75K to $500K+

Openings at $75K to $500K+

Openings at $75K to $500K+

Openings at $75K to $500K+

Openings at $75K to $500K+
2Parale.ro


Cauta job
 


Acesta este un site de acţiune Pay Per şi membri sunt complet libere să se alăture . Nu vi se cere de a recruta sau de a vinde ceva, în scopul de a fi plătit.

Powered by APSense Business NetworkFirst Name *


Last Name *


Country *


Email Address *
activation email will be sent


Username *


Password *


Confirm Password *
Notă: Informaţiile furnizate pe acest site pot fi furnizate de către terţe părţi. Proprietarii şi operatorii de pe acest site nu garanteaza acuratetea, integritatea, şi respectarea de conţinut de pe acest site. Un astfel de conţinut nu este şi nu se consideră consultanţă fiscală, juridică, financiară, sau altele, şi vă încurajăm să confirmaţi exactitatea conţinutului. Utilizarea este pe propriul risc, şi de utilizare a acestui site va fi considerată acceptarea de mai sus.
----------------------------------------------------------------------------------
Note: The information provided on this site may be provided by third parties. The owners and operators of this site do not guarantee the accuracy, completeness, and compliance of the content on this site. Such content is not and shall not be deemed tax, legal, financial, or other advice, and we encourage you to confirm the accuracy of the content. Use is at your own risk, and use of this site shall be deemed acceptance of the above.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one