Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de Webgarden. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Administratorul site-ului isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea lui Ghebaură Petrică si a furnizorilor/colaborarorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

LEGATURI

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Webghebaura.webgarden.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de Ghebaură Petrică si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si “atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Webghebaura.webgarden.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Webghebaura.webgarden.com, fara acordul scris al acesteia.
Webghebaura.webgarden.com are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice. Webghebaura.webgarden.com poate bloca conturile utilizatorilor sau anula comenzile realizate fara invocarea motivelor ce au dus la aceste actiuni.
Este interzis ca un client sa realizeze mai multe conturi, utilizand date diferite, indiferent de scopul sau mijloacele folosite.

CONFIDENTIALITATE

Webghebaura.webgarden.com se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Webghebaura.webgarden.com are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.
Sunteţi să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs. Refuzul dvs. Determină anularea inregistrarii comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Fan Courier Express SRL, GLS Global Logistics Systems SRL, Epayment .
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Webghebaura.webgarden.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare Webghebaura.webgarden.com are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Webghebaura.webgarden.com nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Webghebaura.webgarden.com si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Webghebaura.webgarden.com si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Webghebaura.webgarden.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.

PARTENERI
Webghebaura.webgarden.com are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

RETURNARI SI GARANTII
Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).
Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original nedeteriorat, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare (data postei) de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie Posta Romana avand ca destinatar: Ghebaură Petrică,str.Iuliu Maniu nr.32, Oficiul Postal 220216, Mehedinţi, Drobeta Turnu Severin, România. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), Webghebaura.webgarden.com va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
Exceptii: In cazul constarii unor defecte de fabricatie costurile de returnare sunt in sarcina noastra, acest lucru este putin posibil intru-cat verificam produsele inaintea expeditiei.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Webghebaura.webgarden.com si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Webghebaura.webgarden.com nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc. ). Webghebaura.webgarden.com nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Webghebaura.webgarden.com isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi, daca este cazul, banii incasati de Webghebaura.webgarden.com pentru respectiva comanda. Webghebaura.webgarden.com nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Webghebaura.webgarden.com in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Webghebaura.webgarden.com, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE

Webghebaura.webgarden.com si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Webghebaura.webgarden.com nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la Ghebaură Petrică

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Webghebaura.webgarden.com si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
2Parale.ro


Cauta job
 


Acesta este un site de acţiune Pay Per şi membri sunt complet libere să se alăture . Nu vi se cere de a recruta sau de a vinde ceva, în scopul de a fi plătit.

Powered by APSense Business NetworkFirst Name *


Last Name *


Country *


Email Address *
activation email will be sent


Username *


Password *


Confirm Password *
Notă: Informaţiile furnizate pe acest site pot fi furnizate de către terţe părţi. Proprietarii şi operatorii de pe acest site nu garanteaza acuratetea, integritatea, şi respectarea de conţinut de pe acest site. Un astfel de conţinut nu este şi nu se consideră consultanţă fiscală, juridică, financiară, sau altele, şi vă încurajăm să confirmaţi exactitatea conţinutului. Utilizarea este pe propriul risc, şi de utilizare a acestui site va fi considerată acceptarea de mai sus.
----------------------------------------------------------------------------------
Note: The information provided on this site may be provided by third parties. The owners and operators of this site do not guarantee the accuracy, completeness, and compliance of the content on this site. Such content is not and shall not be deemed tax, legal, financial, or other advice, and we encourage you to confirm the accuracy of the content. Use is at your own risk, and use of this site shall be deemed acceptance of the above.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one